دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

انتقاد پمپئو از دیدار سناتورهای آمریکایی با ظریف

وزیر امور خارجه آمریکا با بیان اینکه برخی سناتورهای آمریکایی در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با وزیر امور خارجه ایران دیدار کرده‌اند، گفت: این افراد در حال کمک‌رسانی و همدستی با ایران هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 18
کد خبر: ۳۶۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران در واکنش به دیدار مخفیانه سناتورهای آمریکایی با محمدجواد ظریف در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: این دموکرات‌ها در حال کمک‌رسانی و همدستی با ایران هستند.

 

وی با اشاره به اینکه ایالات متحده ماه‌ها قبل محمدجواد ظریف را در لیست تحریم‌های خود قرار داده است، ادعا کرد: او وزیر امور خارجه کشوری است که یک هواپیمای مسافربری را ساقط کرده و هنوز جعبه سیاه آن را تحویل نداده است. او وزیر خارجه کشوری است که در 27 دسامبر یک آمریکایی را کشت. او وزیر خارجه کشوری است که حامی اصلی تروریسم و یهودستیزی در جهان است.

 

پمپئو در ادامه اظهارات خود افزود: آن‌ها دیدار کرده‌اند. نمی‌دانم محور صحبت‌های آن‌ها چه بوده است اما امیدوارم که در حال تقویت سیاست خارجه آمریکا بوده باشند و نه تقویت سیاست‌های خودشان.

 

به گزارش ایسنا، پایگاه اینترنتی د فدرالیست روز گذشته به نقل از این منابع که نام آنها را ذکر نکرده، از دیدار پنهانی سناتورهای دموکرات آمریکا از جمله کریس مورفی با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در کنفرانس امنیتی مونیخ در هفته گذشته خبر داد.

 

گفته شده بود که این اقدام مورفی در راستای تضعیف سیاست‌های دولت ترامپ بوده است. دفتر سناتور مورفی از اظهارنظر در خصوص این ادعا خودداری کرده است.

 

همچنین یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا روز گذشته از برگزاری دیدار میان مقامات ایرانی و سناتور مورفی در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیج ابراز بی‌اطلاعی کرده بود.

 

سناتور مورفی که از منتقدان اصلی سیاست‌های خصمانه ترامپ در قبال ایران و خاورمیانه است بارها مواضع ترامپ درقبال برجام، جنگ یمن و سوریه و موضع کاخ سفید درباره ایران را زیر سوال برده است.

 

منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر